Access Bars Class

Wat zijn ‘de Access Bars®’?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die met elkaar in verbinding staan. Door zachte aanraking aan beide kanten van het hoofd neutraliseer je tijdens deze behandeling de elektrische lading in de hersenen. Hierdoor bereik je hetzelfde effect als een monnik die mediteert, alleen veel gemakkelijker en sneller! Het is bewezen dat de hersengolven door de behandeling vertragen.

 

Je kunt de behandeling ook vergelijken met het opschonen of defragmenteren van je harde schijf. Alle bestanden die je niet meer nodig hebt in je leven, kun je opruimen. Zoals beperkende overtuigingen, (ver)oordelingen over jou en je lichaam etc. Daarvoor in de plaats activeren we het programma ‘Bewustzijn.exe’ 

Je gaat bewust waarnemen vanuit weten, zijn en ontvangen. In het tempo dat bij jouw unieke JIJ past.

Ben jij bereid te veranderen?

Alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in al je levens hebt opgeslagen en geen bijdrage meer zijn aan jouw ware zelf, kun je loslaten. En wie weet wat er nog meer mogelijk is?

Wat doen we?

In deze Class leer ik je waar de verschillende unieke punten op het hoofd zitten. Deze behandeling zorgt ervoor dat jij moeiteloos alles kunt loslaten wat jou beperkt om te kunnen ontvangen.

 

We gaan de hele dag spelen met de tools. Je leert in ieder geval twee keer een behandeling te geven. Maar je ontvangt ook twee keer zelf een behandeling. Hoe fijn is dat?! Na deze class kun je direct de geleerde technieken toepassen bij vrienden, familie, kinderen of cliënten. Je kunt je aansluiten bij het wereldwijde netwerk EN je kunt met uitwisselingen in je regio meedoen (vaak tegen kleine vergoeding)

 

Je krijgt een handboek en een geplastificeerde kaart met daarop alle punten. Zo kan je het thuis nog eens rustig bekijken.

Wat zeggen anderen over de Bars Class met Anitha Hartenlucht?

‘Ik merk nog steeds elke dag verschil, de beste keuze die ik in lange tijd gemaakt heb! 

Ik had door blijvende hersenschuddingsklachten al maanden last met werken, en heb zelfs in de ziektewet gezeten. 

 

Na de bars ben ik begonnen mijn werk langzaamaan weer op te bouwen, ik kan weer tegen de laptop.’

“Wat was het een geweldige dag! Barst van de energie, echt zo gaaf. Heb een massagetafel besteld want… Hoe wordt het nog leuker dan dit?

 

Meteen briefjes in huis geplakt met de Access-Mantra. Iedere ochtend en avond. Vol enthousiasme vertel ik aan vriendinnen over de belevenis, de ervaringen. Dus; hoe wordt het nog leuker dan dit? Bedankt voor de waardevolle dag!!”

“Ik voel me vrijer en gedraag me zomaar vrijer en dat is heerlijk. De afgelopen week hadden we bijvoorbeeld een vergadering en voor ik er zelf erg in had maakte ik mijn standpunt duidelijk en vroeg ik om verduidelijking. Het ging HELEMAAL VANZELF. Nou dat was kicken joh! Ik heb gemerkt hoe jij veranderd bent na de foundation en ja na de laatste bars class lijkt er bij mij ook meer speelsheid en een bepaalde eagerness (raar woord?) te komen. Ik heb gewoon zo’n zin om van alles aan te mogen bieden aan de wereld.
Weet je, het voelt alsof Access veel dieper gaat”

“Vandaag een fijne workshop Access the Bars gedaan onder begeleiding van Anita (Loos) en Anitha Hartenlucht. 

 

Het was heel gezellig, er was een goede sfeer en ik heb er veel van opgestoken. Nu er lekker mee aan de slag.”

 

 

“Wat een feestje!”

Bijdrage

Jouw bijdrage is 380 euro als je voor de eerste keer een Access Bars Class®  volgt. De tweede en derde keer is de bijdrage 190 euro. Dit is inclusief koffie, thee en versnaperingen. En na afloop ontvang je een certificaat.

 

Direct starten (betaald of onbetaald)

Je kunt direct starten met behandelen in je praktijk of gezin. Dit kan zelfs betaald! Daarnaast krijg je toegang tot de Bars uitwisselingsgroep in jouw omgeving. Voor een klein bedrag (en soms zelfs gratis) kun je dan behandelingen uitwisselen met mensen in je omgeving die ook een Bars Class hebben gedaan.

 

Neem jij je (klein)kind mee?

Kinderen tot 16 jaar kunnen onder begeleiding van een ouder of verzorger GRATIS deelnemen aan de Class. Zij ontvangen geen handboek.

 

Kinderen van 16 en 17 jaar betalen 150 euro en ontvangen wel een handboek. 

Wat zijn mijn eigen ervaringen met Access Bars?

Helemaal niet prettig!

 

De allereerste keer dat ik een Access Bars sessie mocht ervaren was eigenlijk helemaal niet zo prettig. Tenminste: ik beoordeelde dat toen zo. Ik merkte namelijk hoe veel pijn ik had in mijn lijf en lichaam. Hoeveel last ik eigenlijk had van mijn RSI elleboog, mijn nek en mijn rug. 

 

Achteraf zie ik het zo dat ik toen pas echt weer contact maakte met mijn lichaam. Iets waar we in het dagdagelijks leven vaak aan voorbij gaan of bestrijden met pijn medicatie.

 

Wat wel veranderde was de toestemming die ik mijzelf gaf om dit te erkennen. En een aantal maanden later – toen het zover kwam dat ik mijn hoofd en nek helemaal niet meer kon bewegen en ik zelfs niet meer kon kauwen – dat ik van mijzelf de tijd mocht nemen om te herstellen.

 

Dit geloof je niet… (mijn eerste Bars Class)

De grootste verandering kwam na mijn eerste Bars Class. Bij een Class geef en ontvang je twee keer. Van tevoren had ik al aangegeven dat ik goed moest zitten omdat ik erge last had. “Nou misschien zijn je klachten wel over of minder na de behandeling!”, zei de assistent trainster. Dit leek mij wel erg gemakkelijk en ik geloofde niet dat dit zou werken, eerlijk gezegd.

Grootse veranderingen

Maar eerlijk is eerlijk; de ervaringen waren echt fantastisch!

 

 

Tijdens de sessie voelde ik energieen verschuiven. Op een gegeven moment was mijn gehoor zo veranderd, dat ik dacht dat ik een andere trainster – een vrouw dus- hoorde….(maar het was toch de trainer – een man-) huh? Op het eind beleef ik iets wonderlijks: mijn rug en borstkas wordt uitgerekt, mijn hoofd wordt enorm zwaar in het kussen getrokken….wauw! Wat is dit???? Denk ik. Daarna voel ik werkelijk de ruimte! Ik moet ontzettend huilen, maar als dat voorbij is en ik even buiten tot mijzelf kom, voel ik mij intens blij, dankbaar en gelukkig als een kind. Ik voel werkelijk de ruimte in mijn ruggengraat. De pijn in mijn rug en nek is verdwenen. Ik voel mij langer. Voor het eerst ben ik in mijn lichaam gezakt en geaard, zo ervaar ik het… Wat bijzonder en hoe speciaal! En vanaf die tijd ervaar ik zo’n rust en plezier. Echt heerlijk!