Magisch verblijf @Anitha’s place in Zuidlaren (Drenthe) 

Rust, ontspanning, vertroeteling, magische natuur, meer bewust ZIJN?

Ben je op zoek naar een fijne plek om helemaal tot rust te komen en in de watten gelegd te worden?

Hoe zou het zijn om je te laten ‘nurturen’ in de energie van Anitha’s magic place EN The Conscious Lake?

Laat de magie beginnen!! Je kunt nu 1 of twee nachten boeken voor je mini- retreat in Zuidlaren (Drenthe)


Jouw bijdrage

Voor verblijf met 1 overnachting all-inclusive met een op jou afgestemde behandeling betaal je euro 222,-.

Welke magie wil jij ervaren?

Er zijn oneindige mogelijkheden met mijn Ruimtekracht en alles dat ik in huis heb en met veel Liefde deel.

Ik stem mij volledig af op jouw energie en kan gebruik maken van:

foto: Jessica Vogel

Hoofd leeg maken (Acces Bars) 

Alles loslaten wat jou niet meer dient. Je ‘gateway’ voor verandering in je leven. Eindelijk rust in je drukke hoofd. De behandeling waarbij je heerlijk gaat liggen en ik punten op je hoofd en gezicht zachtjes aanraak. 

Stralend gezicht (Energetic Facelift)

Verfrist en verjongt je en laat je stralen van binnenuit. Laat alle oordelen die je hebt over je lichaam en gezicht versmelten. Zachte verzorgende behandeling waarbij ik met mijn zachte handen je gezicht aanraak.

Weer lekker in je lijf (Bodyprocessen)

Energetisch herstellen van blokkades in het lichaam. Laat je energie weer stromen. Zachte aanraking van verschillende plaatsen op je lichaam.

Aanraking en koesteren (Anitha’s Gentle Touch) 

Hoe lang is het geleden dat jij liefdevol werd aangeraakt zonder verwachtingen? Laat je vertroetelen. Zou je bijvoorbeeld wel weer eens lekker door je haar gestreeld willen worden? Of over je gezicht geaaid? Of gewoon armen om je heen waarin je weg kunt smelten? In afstemming kijken we wat fijn is voor jou en je lichaam. De sessie is gekleed. 

Massage

Intuitief- en ontspanningsmassage van rug, nek en schouders met olie. Zachte aanraking met vloeiende bewegingen.

At the Conscious Lake

Ik neem je mee naar het Magische Meer, waar het water helder is en blauw. de stranden wit en fijn en je je in het buitenland waant.

Krachtplek ervaren

In september 2019 kreeg ik deze plek door om een krachtcirkel te maken. Sindsdien is de energie steeds sterker geworden en de boodschappen van de Cirkel steeds helderder. Dit geeft vaak magische veranderingen en ont-moetingen!

Samen met jou breng ik een bezoek aan de Cirkel en laat je ervaren hoe je de boodschappen kunt horen en jouw innerlijke stem.

Terug naar je/de Natuur

Zijns- sessies/wandeling. In Stilte, In Verwondering, In Gesprek. Drie mogelijkheden met verschillende ervaringen. Samen de RUIMTE ervaren in jouw ZIJN en de Natuur.

Blote voetenwandeling  

Maak weer diep contact met de Aarde en laat deze aan je bijdragen. Over het strand, door het water langs de oevers en door het bos. Alle punten onder je voeten prikkelen en je weer laten LEVEN!

 

Fotosessie

Ik leg je vast in jouw ZIJN in de natuur, met de natuur en bij het Meer. Dans en ontspan… We laten je mooiste JIJ naar boven komen.