2-daagse retreat in de natuur, in Zuidlaren (Drenthe) 

 

Heb je behoefte aan: Rust, ruimte, ontspanning, vertroeteling, magische natuur en meer bewust ZIJN?

En ben je op zoek naar een fijne plek waar je in de watten wordt gelegd en even helemaal niets hoeft? Waar je je hoofd leeg kunt maken en waar je even bij kunt komen? Waar alles even draait om JOU en waar je even niet hoeft te zorgen voor de ander?

Hoe zou het zijn om je te laten ‘nurturen’ in de energie van Anitha’s magic place EN The Conscious Lake?

Je maakt contact met wie je werkelijk bent, je ware natuur. Je gaat uit je hoofd en in je lichaam en Ziel. Je leert hoe je kunt luisteren en leven vanuit je Hart.

Laat de magie beginnen!! Je kunt nu boeken voor je 1 of 2-daagse Natuur retreat in Drenthe

 

Wat krijg je?

De retreatprijs is inclusief:

  • Een ontspannen voetenbad met kopje thee en wat lekkers bij aankomst
  • Onbeperkt water, koffie en thee
  • Een inspiratiewandeling onder mijn begeleiding rondom het magische Meer (Gasselterveld in Drenthe, The Conscious Lake)
  • Een healingsessie (naar keuze, zie hieronder) of ontspanningsmassage van 60 minuten op de avond voorafgaand aan je overnachting.. 
  • Overnachting 
  • Ontbijt
  • Gebruik maken van fiets met versnellingen

Aankomsttijd op de eerste dag: in overleg. De ochtend na de overnachting kun je vrij invullen naar eigen keuze.

“Dankbaar dat ik hier mocht zijn bij jou. Een en al liefdevolle, sprankelende, dansende, welkomende, creatieve, bruisende, gezellige energie is hier nu in het huis door jou. Wat was het heerlijk hier om bij The Lake te wandelen en van de Drenthse natuur te genieten. Toen ik hier aankwam had ik een kaart getrokken: Embrace the joy of Life! Vind ik zo toepasselijk. Samen hebben we zoveel Joy gehad. Een en al genieten van je gastvrijheid, de gesprekken, het dansen. Magische genoten! <3 Dank je wel!”

Ik ben je enorm dankbaar dat ik hier mocht ‘thuiskomen’ in jouw prachtige huis. En voor je warme persoonlijkheid. Je bent een mooi mens! Met een mooi doel voor deze wereld! Ga ervoor lieve Anitha! We houden contact, ik wil je vriendschap koesteren.” 

Jouw bijdrage

Voor verblijf met 1 overnachting inclusief ontbijt en onbeperkt water, koffie en thee met een op jou afgestemde behandeling betaal je euro. Prijs op aanvraag. Mail naar hartenlucht@gmail.com


 

Welke magie wil jij ervaren?

Er zijn oneindige mogelijkheden met mijn Ruimtekracht en alles dat ik in huis heb en met veel Liefde deel.

 

Ik stem mij volledig af op jouw energie en kan gebruik maken van:

foto: Jessica Vogel

Hoofd leeg maken (Acces Bars) 

Alles loslaten wat jou niet meer dient. Je ‘gateway’ voor verandering in je leven. Eindelijk rust in je drukke hoofd. De behandeling waarbij je heerlijk gaat liggen en ik punten op je hoofd en gezicht zachtjes aanraak. 

Stralend gezicht (Energetic Facelift)

Verfrist en verjongt je en laat je stralen van binnenuit. Laat alle oordelen die je hebt over je lichaam en gezicht versmelten. Zachte verzorgende behandeling waarbij ik met mijn zachte handen je gezicht aanraak.

Weer lekker in je lijf (Bodyprocessen)

Energetisch herstellen van blokkades in het lichaam. Laat je energie weer stromen. Zachte aanraking van verschillende plaatsen op je lichaam.

Aanraking en koesteren (Anitha’s Gentle Touch) 

Hoe lang is het geleden dat jij liefdevol werd aangeraakt zonder verwachtingen? Laat je vertroetelen. Zou je bijvoorbeeld wel weer eens lekker door je haar gestreeld willen worden? Of over je gezicht geaaid? Of gewoon armen om je heen waarin je weg kunt smelten? In afstemming kijken we wat fijn is voor jou en je lichaam. De sessie is gekleed. 

Massage

Intuitief- en ontspanningsmassage van rug, nek en schouders met olie. Zachte aanraking met vloeiende bewegingen.

At the Conscious Lake

Ik neem je mee naar het Magische Meer, waar het water helder is en blauw. de stranden wit en fijn en je je in het buitenland waant.
Krachtplek ervaren

In september 2019 kreeg ik deze plek door om een krachtcirkel te maken. Sindsdien is de energie steeds sterker geworden en de boodschappen van de Cirkel steeds helderder. Dit geeft vaak magische veranderingen en ont-moetingen!

De fysieke vorm van de Cirkel is er helaas niet meer. Dit maakt het energieveld van het Kristallijnen grid er niet minder om. Het blijft een magische plek.

Samen met jou breng ik een bezoek aan deze Krachtplek en laat je ervaren hoe je de boodschappen kunt horen en jouw innerlijke stem.


Terug naar je/de Natuur

Zijns- sessies/wandeling. In Stilte, In Verwondering, In Gesprek. Drie mogelijkheden met verschillende ervaringen. Samen de RUIMTE ervaren in jouw ZIJN en de Natuur.


Ja, ik wil een Mini Verblijf