Access Consciousness Bars

Lieve,

Ik leg je neer op de zachte Massagetafel. Je hoofd zakt weg in het kussen. En ik dek je toe met een dekentje of dekbed.


Je ademhaling wordt steeds rustiger als je je overgeeft aan mijn handen.

Mijn handen waar jij je hoofd in mag leggen.
Je hoofd, waar jij al je spanning in hebt opgeslagen.
Al je gedachten, gevoelens en emoties.
Alles dat je van anderen hebt opgepikt.
Al je zwaarte
Alles dat jij niet meer nodig hebt
Alles dat niet meer tot jouw hoogste goed dient
Leg het maar in mijn handen..


Je hoeft niets te zeggen…..

Ik raak je hoofd zacht en liefdevol aan
En jij zakt weg, drijft op de golven van bewustzijn en onbewust ZIJN
Soms diep en dan weer aan de oppervlakte
Tussen slapen en waken in
Tijd, plaats en ruimte vallen weg…

Om als herboren te ontwaken als ik mijn handen op je schouders leg…

“Alles dat je kunt kwijtraken zijn je beperkingen”

Wat zijn ‘de Access Bars®’?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die met elkaar in verbinding staan. Door zachte aanraking aan beide kanten van het hoofd neutraliseer je tijdens deze behandeling de polaire elektrische lading in de hersenen. Hierdoor bereik je hetzelfde effect als een monnik die mediteert, alleen veel gemakkelijker en sneller! Het is bewezen dat de hersengolven door de behandeling vertragen. Je kunt dit heel mooi zien in onderstaand filmpje.

Je kunt de behandeling ook vergelijken met het opschonen van je harde schijf. Alle bestanden die je niet meer nodig hebt in je leven, kun je opruimen. Zoals beperkende overtuigingen, (ver)oordelingen over jou en je lichaam etc. Daarvoor in de plaats activeren we het programma ‘Bewustzijn.exe’

 

Je gaat bewust waarnemen vanuit weten, zijn en ontvangen. In het tempo dat bij jouw unieke JIJ past.

Ben jij bereid te veranderen?

Alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in al je levens hebt opgeslagen en geen bijdrage meer zijn aan jouw ware zelf, kun je loslaten. En wie weet wat nog meer?

Veel gestelde vragen over Access Bars®

De meest gemelde resultaten zijn:

  • je innerlijke rust neemt toe,
  • je slaapt beter,
  • je hebt meer energie,
  • je staat soepeler in het leven en het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker.

Maar iedere Access BARS® sessie is anders.

De meest spectaculaire effecten merk je meestal in de 3de tot 4de week na je behandeling. Na de eerste behandeling staan de BARS “aan” en blijven ze doorlopen.

Bij iedere volgende behandeling zul je merken dat het effect nog intenser is.

Dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil jij je voelen? Hoe gemakkelijk wil jij je leven hebben?

In ieder geval is het aan te raden om in de volgende situaties je te laten behandelen:

 • als je je mopperig of gestresst voelt,
 • als de ervaringen in je leven hierom vragen.
 • Bij shock, schrik, trauma of
 • Bij energetische verschuivingen

De meeste mensen willen minimaal iedere week hun Bars laten doen.

Voor een ieder die belangstelling heeft voor verandering en verbetering van hun leven. Sommigen zullen de waarde van ontspanning niet zien en het een verspilling van tijd vinden maar anderen zullen slimmer zijn.

Ja, absoluut! Kinderen en baby’s hebben er fenomenaal veel baat bij. O.a. beter slapen, minder huilen en meer rust. De behandeltijd van de Bars is bij kinderen veel korter, omdat het erg snel aanslaat. Een behandeling kan zelfs gedaan worden als zij televisie kijken. Ook kunnen kinderen vaak zelf vertellen wanneer ieder punt voldoende aandacht heeft gehad. Bij baby’s gaat een behandeling zelfs nog sneller.

Absoluut. En er zijn geen contra-indicaties

Absoluut (vraag bij twijfel eerst advies aan je arts). Vrouwen die de Bars hebben laten doen tijdens de zwangerschap meldden kortere en soepelere bevallingen en minder zwangerschapsziekte.

Bij volwassenen duurt een volledige behandeling 60 tot 90 minuten. Het kan variëren. Bij kinderen en baby’s aanzienlijk korter. Ik volg de energie van het kind.

De meeste mensen die de Bars hebben laten doen geven aan dat hun leven steeds beter en gemakkelijker verloopt.

Access Bars zijn een keuze. Jij hoeft helemaal niets. Mensen die de meeste baat hebben van Bars zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Het is jouw keuze.

Veel mensen met psychologische of mentale problemen hadden de ervaring dat ze ‘per ongeluk’ dus zonder opzet bleken hun medicijnen te vergeten en signaleerden ongelofelijke veranderingen in hun problematiek. Maar vanzelfsprekend adviseer ik je met klem je arts te consulteren voordat je stopt met medicijnen.

Beslist niet. Bars kan ook niet verkeerd gegeven worden.

Alleen degenen die er geen zin of interesse in hebben. Er zijn geen contra-indicaties.

Dat weet je niet. Iedere Bars-sessie is anders. Het is vooraf niet mogelijk om voor jou te voorspellen wat er zal gebeuren. Het minimale effect is dat je je zult voelen alsof je een heerlijke massage hebt gehad.

De Bars bevorderen bewustzijn, wat dus alles kan veranderen. Sommige fysieke klachten veranderen. Veel klachten en pijnen van velerlei aard blijken te verdwijnen.

Dat is heel persoonlijk en van tevoren niet te zeggen. Iedereen is anders. De symptomen of ziektes verdwijnen als jij en je lichaam eraan toe zijn om de overwegingen, die de ongewenste fysieke conditie op zijn plaats houden, los te laten. We hebben het dan over: gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen, beslissingen, oordelen uit welke leven dan ook. Overigens gebeurt dit niet op bewust niveau, maar op onbewust niveau???

Elke volgende sessie versterkt wel het effect en is daardoor nog intenser.

Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen! Mensen die de BARS al langer hebben laten doen, laten het 1x in de 4 weken doen. Met zo nu en dan een extra sessie als ze een lastige dag hebben of als ze humeurig zijn.

Nee, dit is niet hetzelfde. De Access Bars en de handelingen mogen misschien lijken op acupunctuurpunten maar de ligging en de werking ervan is anders.

Liggen is niet vereist. Het bevordert de ontspanning voor de ontvanger evenals het gemak en comfort voor de gever. Een massagetafel of een luie fauteuil zijn beiden prima als het voor beide partijen maar relaxt is.

Ja. Tijdens de behandeling houd je je kleren aan. Alleen de schoenen gaan uit. Het is wel prettig om warme sokken mee te nemen en geen strakke kleding te dragen. Zo kun je je beter ontspannen en krijg je geen koude voeten.

Bekijk het filmpje over de Access Bars