Het jaar 2016 was het begin van een ander leven. Op 19 februari 2016 volgde ik mijn eerste Access Consciousness (toegang tot bewustzijn) Bars training bij Merlijn Wolsink.


Op die dag verschoof echt alles; de energie in mijn lijf, de mate van pijn die ik voor die tijd ervaarde en het gevoel van voor het eerst echt op Aarde te zijn en de eerste stap naar het aannemen van mijn Aardse lichaam.

Wat ik ook leerde was hoe ik om kon gaan met de energieen van andere mensen om mij heen. Waar ik voorheen als HSP’er echt alles op mij nam (en dacht dat ik mij af moest schermen) ontving ik nu een super simple tool. Namelijk de vraag: “ VAN WIE IS DIT?” en dat veranderde mijn energie compleet. Ik ging spelen met deze vraag, telkens als ik mij zwaar voelde, iets op mijn nek voelde zitten, geen energie meer had of ineens ergens last van kreeg… van wie is dit? Van wie is dit? Van wie is dit? Als het maar iets lichter werd, wist ik dat het niet van mij was… En ooohh boy, wat was dat veel! En ik leerde ook dat ik het terug kon sturen: “Alles wat dit is: retour afzender met bewustzijn”. Hoeveel meer energie en ruimte er toen voor MIJ over bleef. Hoe heerlijk!

 

Ik ben nog steeds enorm dankbaar voor Merlijn en voor die dag in 2016.

Het afgelopen jaar ben ik vanuit de droom van een eigen praktijk gegaan naar het creeren van mijn eigen business (want met dromen kwam ik niet echt verder 😉.


Access is echt mijn ding. De zoektocht is over! Dit is wat ik wil en waarvoor ik mij in wil zetten. Dit is wat ik wil verspreiden en het zit in mijn botten! Waarom? Omdat het je logische brein overstijgt. Want als we alles op dat niveau hadden kunnen oplossen, dan hadden we dat toch al lang gedaan? Maar ook om een verandering in de wereld te zetten die kan beginnen bij jezelf. En voor iedereen die zich nu uitgeput en moe voelt, die ontspanning, energie en verandering zoeken. Daartegen wil ik zeggen: Het is mogelijk! Ook voor jou!

Ik heb al veel mensen mogen begeleiden naar ontspanning, bewustwording en in veranderingsprocessen. En ik ben mensen op gaan leiden om de Access Bars behandeling ook te leren en dit te gaan verspreiden. Ook zijn er mooie co-creaties en andere samenwerkingen vanuit hier ontstaan. Zo dankbaar voor alle fijne mensen die ik heb ontmoet!

 

Ben heel benieuwd wie ik dit jaar allemaal de Access Bars mag leren en wie ik mag ontmoeten op dit feest dat Leven heet…
Kom je mee?

Geef een reactie